Waar is Mysteryland 2022?

Festival: Mysteryland 2022

Elk jaar is het festival er weer op het Floriade-terrein, vlak bij Amsterdam. Op Mysteryland staan meer dan 300 artiesten die alle genres binnen het spectrum van elektronische muziek vertegenwoordigen.

Hoeveel mensen komen er op Mysteryland?

Grootste Mysteryland ooit trekt 133.000 bezoekers naar Haarlemmermeerse Bos. HAARLEMMERMEER – Afgelopen weekend stond de Haarlemmermeer weer in het teken van het driedaagse festival Mysteryland. Met maar liefst 133.000 bezoekers vormde deze 27e editie de grootste ooit.

Kan je Mysteryland ticket verkopen?

Het (door)verkopen van Tickets via een verkoopkanaal anders dan welke door de Organisator is aangewezen, is uitdrukkelijk verboden. De Bezoeker kan de toegang tot het Evenement geweigerd worden indien hij een Ticket bezit dat hij gekocht heeft via een ongeautoriseerd kanaal.

Waar vind Mysteryland plaats?

Jaarlijks verandert tijdens Mysteryland het voormalige Floriade-terrein in Haarlemmermeer (zo’n twintig kilometer buiten het centrum van Amsterdam) in het meest sprookjesachtige, kleurrijke en diverse elektronische muziekfestival van Nederland.

Is Mysteryland leuk?

Mysteryland is zo’n groot festival dat je van gekkigheid niet weet waar je allemaal moet zijn. Vele soorten muziek, tegenwoordig ook buiten de housemuziek om. Overal gekke plekken waar de mystery hangt. Organisatie is erg goed geregeld.

Wat kost een biertje op Mysteryland?

Een biertje kost 2,75 en er zijn ook speciaal biertjes te koop. Het programma van Mysteryland is met zestien podia zo mooi, dat dit juist tegen zich werkt. Het is moeilijk plannen bij welk podium je moet zijn als er op meerdere plekken goede sets gedraaid worden.

Wat gebeurt er als je tickets niet gepersonaliseerd?

Als personalisatie actief is voor het evenement, is het mogelijk dat je bij de ingang wordt gecontroleerd op ID. In het geval van niet-gepersonaliseerde tickets kan de toegang worden geweigerd als de hoofdkoper niet aanwezig is.

Waarom kan ik mijn ticket niet doorverkopen?

De organisatie / promoter van een evenement kan ervoor kiezen doorverkoop per evenement uit te schakelen. Gepersonaliseerde tickets (tickets op naam) kunnen niet te koop aangeboden worden. Als je jouw tickets via het resale platform aangeschaft hebt, is het niet mogelijk deze zelf weer te koop aan te bieden.

Hoeveel bezoekers Mysteryland 2022?

Dit jaar biedt de befaamde Mysteryland camping plek voor maar liefst 20.000 festivalgangers. De camping is volledig uitgerust met moderne faciliteiten, een wereldse foodcourt, chill areas en nog veel meer.

Wat mag je meenemen naar Mysteryland?

Om je Mysteryland camping ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, mag je naast je tent natuurlijk ook klapstoeltjes, kussens, dekens, opblaasvoorwerpen en koelboxen meenemen. Let er op dat de toegangspoortjes van de camping 90cm zijn, dus dat je geen karretjes kan meenemen die breder zijn dan dat!

Kan ik een gepersonaliseerd ticket verkopen?

Als je een kaartje van iemand anders overkoopt, kun je dus niet naar binnen want: jouw naam staat er niet op. Het wijzigen van die naam kan niet, net als het ticket retourneren of verkopen via een platform als Ticketswap.

Is TicketSwap van Ticketmaster?

Ticketmaster gaat samenwerken met Eventim aan eigen soort TicketSwap. De concertkaartbedrijven slaan de handen ineen om met een eigen platform te komen waar mensen gecheckte concertkaarten kunnen verkopen. Mocht je TicketSwap niet kennen, even een korte uitleg.

Is Ticketmaster doorverkoop betrouwbaar?

Dat is de doorverkoopsite van Ticketmaster. Ticketmaster is een betrouwbare, officiële verkoper van tickets. Op Seatwave kunnen verkopers daarentegen zelf de prijs bepalen. Ticketmaster pakt een commissie van zowel de koper als verkoper, waardoor het doorverkoop geen strobreed in de weg legt.

Wie komen er op Mysteryland?

Onder andere DJ Snake, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner, Alan Walker, Carl Cox en Sunnery James & Ryan Marciano zullen optreden tijdens Mysteryland dat plaatsvindt van 26 tot en met 28 augustus.

Is TicketSwap 100% veilig?

Ticketswap altijd een veilige 2e hands ticketverkoop platform. Altijd bereikbaar snelle service en nog nooit een ticket gehad wat niet werkte.

Hoeveel winst mag je maken TicketSwap?

TicketSwap is een site waar je tickets kan kopen en/ of verkopen voor concerten, festivals, theater, sportevenementen en dagjes weg. Het fijne aan TicketSwap is dat het een veilige, eenvoudige en eerlijke plek is. Verder kan de verkoper tot 20% winst vragen. Hierdoor krijg je dus niet te maken met woekerprijzen.

Kan je via TicketSwap opgelicht worden?

TicketSwap ontvangt persoonlijke informatie van verkopers. Dit maakt het plegen van fraude zeer onaantrekkelijk. Wanneer het toch misgaat, komt dit vaak door een fout van de verkoper, die de verkeerde barcode heeft gebruikt.

Is tickets doorverkopen strafbaar?

toegangsbewijzen doorverkopen is verboden. Het is alleen toegelaten om occasioneel door te verkopen en dat zonder winst te maken. Het is in elk geval verboden een toegangsbewijs door te verkopen dat oorspronkelijk nooit gekocht is, maar gratis werd weggegeven als prijs, sponsoring, …

Hoe duur zijn Mysteryland kaartjes?

Ook is er nog niks bekend over de line-up. Mysteryland heeft helaas al twee jaar niet kunnen plaatsvinden. De nieuwe datum voor 2022 is bekend: vrijdag 26 t/m 28 augustus. Ale kaartjes voor Mysteryland zijn uitverkocht!

Plattegrond Mysterland.

Ticket Regular Premium
Zondag €69,90 €160,-
Weekend + Camping €169,90 €324,95

Hoeveel winst mag je maken op TicketSwap?

Stel iemand biedt een ticket aan voor 20 euro, dan betaalt Ticketswap 19 euro aan de verkoper en de koper betaalt 21 euro. Dat betekent dus 2 euro omzet inkomsten voor het bedrijf, of 10 procent van de verkoopprijs.

Hoe weet ik of mijn tickets echt zijn?

Let op de barcode: bij sommige neptickets wordt hij erop gekopieerd en kun je verschil zien in de dikte van de lijntjes. Check ook of de naam overeenkomt met de verkoper. Dubbelcheck ook of de aangegeven rang op het kaartje klopt met de officiële zaalverdeling van het concert waar je naartoe wilt.

Is Coldplay al uitverkocht?

vierde showDe vier shows die Coldplay in 2023 in de Johan Cruijff Arena geeft zijn uitverkocht. Sinds vanochtend 10.00 uur was er een stormloop gaande om tickets te bemachtigen voor de concerten van de band.

Kan je een ticket van TicketSwap doorverkopen?

De Koper mag het e-ticket alleen doorverkopen via hetzelfde TicketSwap-account als waarmee het e-ticket is gekocht. Het is niet toegestaan een e-ticket via een ander platform door te verkopen (tenzij het gaat om een e-ticket van Secure Swap).

Hoe herken je een nep ticket?

Kan je opgelicht worden door TicketSwap?

In theorie is dit mogelijk, maar gelukkig komt dit bijna nooit voor. TicketSwap ontvangt persoonlijke informatie van verkopers. Dit maakt het plegen van fraude zeer onaantrekkelijk. Wanneer het toch misgaat, komt dit vaak door een fout van de verkoper, die de verkeerde barcode heeft gebruikt.